Op zondag 3 september 2023 verzamelden op de Sittardse Markt weer 125 mooie klassiekers. Sinds Sittard 750 jaar stadrechten vierde (1993) bestaat de jaarlijkse toertocht Sittard Klassiek. Met 1 niet verreden Covid-editie was het in 2023 dus tijd voor onze 30ste toertocht. En dat is met enige waardigheid gevierd.


De route was met extra zorg uitgezet, de mooiste weggetjes en landschappen en een jubileum waardige lunchlocatie: Bilderberg Kasteel Vaalsbroek


Maar uiteindelijk organiseren wij de toertocht voor onze deelnemers en daarom waren we voor deze 30ste editie zeer verheugd met zowel Gouverneur Roemer als Burgemeester Verheijen aan de start!


En dan uiteraard één van de zaken die wij als organisatie niet kunnen ‘managen’: het weer. Gelukkig was het de Griekse god Norus die vanuit het Zuiden warme lucht blies en lie Helios de warme zonnestralen schijnen: we hadden prachtig Sittard Klassiek weer.

 

Dank aan de deelnemers, aan onze partners en sponsoren, aan de Horeca Markt en aan iedereen die aan Sittard Klassiek meegewerkt heeft. Met een speciaal woord van dank aan de Scouting van Sint Jozef. Zeer bedankt voor jullie tomeloze inzet en zeer waardevolle ondersteuning!

Inschrijven voor de 31ste editie op zondag 1 september 2024 is reeds mogelijk via de menuoptie op deze website.
Doe dat snel, want vol = vol!